AKTUELNO

Pomoćnik gradonačelnika Beograda Aleksandar Marković, primio je plaketu Ministarstva unutrašnjih poslova, za poseban doprinos i saradnju povodom Dana Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije.

Marković je istakao da se oseća ponosnim i dodao da je ova plaketa dodatni motiv da nastavi da radi najbolje za Beograd i Beograđane.

- U svoje lično ime i u ime Grada Beograda zahvaljujem potredsedniku Vlade Republike Srbije i ministru unutrašnjih poslova dr Nebojši Stefanoviću na izuzetnoj časti i poverenju - rekao je Marković.

On je naglasio da će se saradnja sa MUP-om nastaviti jer samo tako će svi građani živeti u bezbednom, uređenom i modernom Beogradu i Srbiji.

Ministar Stefanović je istakao da je želja da se i na ovaj simboličan način, uoči Dana MUP-a, ukaže poštovanje ljudima koji su puno učinili na nivou bezbednosti.

- Kada ovo kažem mislim na rad ne samo u protekloj godini, već i u prethodnom periodu. Ukazujemo poštovanje ljudima koji su puno učinili kroz saradnju sa našim Ministarstvom na podizanju nivoa bezbednosti u našoj zemlji - rekao je ministar Stefanović.

#MUP Republike Srpske

#Nebojša Stefanović

'