AKTUELNO

Milena Ivanović, supruga lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića koji je pre nešto više od godinu dana ubijen u atentatu na severu Kosova, potresnim rečima otvoreno pokazala koliko joj je i dalje teško.

Milena je naime, na društvenoj mreži Instagram, ostavila poruku punu emocija, punu ljubavi, ali i straha i velike tuge.

- Kako mi nedostaješ... Danas mnogo više nego juče, a sutra će biti još gore, znam to. Ali ne znam kako dalje, ne znam. Nedostaju mi tvoje reči, tvoja ljubav, tvoj osmeh. Nedostajem sama sebi onakva kakva sam bila kraj tebe. Milena koja veruje u ljubav, sreću, život. Milena koja se bori. Milena koja uvek zna šta hoće i kako dalje. E, danas ne znam. Umorna sam. I znam da sve znaš i da odnekud čitaš ovo, i znam da se smešiš i da da veruješ u mene, i znam da ćeš mi dati ruku i pokazati mi put. Naša ljubav je sada moja snaga i moja smernica i znam da neću pogrešiti sve dok verujem. U tebe, nas, ljubav, novi dan, novi život - napisala je Milena.

Podsetimo, Lider Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Oliver Ivanović ubijen je 16. januara prošle ispred prostorija svoje stranke u Kosovskoj Mitrovici.

#Milena Ivanović

#Oliver Ivanović

'