AKTUELNO

Najviša dnevna temperatura kretaće se oko tri stepena Celzijusa.

U Srbiji će ujutru biti umeren i jak mraz, mestimično magla i niska oblačnost koja će se na severu i po kotlinama zapadne Srbije, kao i u Timočkoj Krajini zadržati tokom celog dana uz mogućnost slabog snega ili slabe rosulje, koja će ponegde stvarati poledicu. U ostalim predelima pretežno sunčano, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar slab, na istoku i umeren, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od minus 14 do minus pet stepeni, najviša od nula do tri, u mestima sa maglom i niskom oblačnošću od minus četiri do nula stepeni.

U Beogradu će ujutru biti umeren mraz i magla koja ce se u nizim delovima grada zadržati duže tokom dana. U višim delovima grada sredinom dana biće sunčanih perioda. Vetar će biti slab do umeren, jugoistočni. Najniža temperatura od minus devet do minus šest stepeni, najviša od minus tri do nula stepeni.

Prema izgledima vremena za sedam dana, u ponedeljak ujutru će biti umeren, ponegde i jak mraz, mestimično magla i niska oblačnost koja će se na severu i u Timočkoj Krajini zadržati duže tokom dana. U ostalim predelima pretežno sunčano i nešto toplije.

J. Stanković

#Vreme

#Zima

#Zima | Magla | Putevi

'