AKTUELNO

Ljiljana Milovanović koja dugo živi u Kanadi, godinama dokazuje da je njena ćerka ukradena iz porodilišta u Kruševcu.

Milovanović se porodila  3. marta 1975. godine u 16 sati i kaže da je ceo haos počeo ulaskom u bolnicu.

- Problemi su počeli jer su oni čekali skoro ceo dan da izvrše carski rez, čime su doveli moj život u pitanje. Rekli su da nam je dete umrlo, dete koje nismo uopšte videli, ni ja ni familija. Ja sam bila u komi, po njihovom, ali dokumenta nikada nisam videla. Nema ništa, ni zbgo čega je dete umrlo, ništa - rekla je Milovanović.

Kako dodaje, kada su tražili da sahrane bebu, rekli su im da je najbolje da kao mladi ne vide bebu i rekli su da je detet imalo oštećenje mozga.

- Jedini dokaz da sam se tamo porodila je što sam došla sa stomakom, a izašla bez. Ne sećam se perioda u bolnici. Prvi carski rez je potpuno prazan, to znam jer sam se posle 19 meseci porodila sa drugom ćerkom, isto na carski rez. Drugi carski rez pamtim - prisetila se Milovanović.

Foto: TvPink Printscreen

Dodaje da se ubrzo nakon drugog porođaja iselila iz Srbije u Kanadu, gde živi 41 godinu.

- Dolazim 2010. godine da vadim sva dokumenta, ulazim u Matičnu službu, tražim sve, a oni mi daju dokumenta za dete koje je preminulo 3. marta. Ja sam rekla da je to dete umrlo, a oni kažu "Ne, to dete je živo". Tu počinje naš košmar. Dali su mi izvod iz knjige rođenih bez imena deteta - rekla je Milovanović.

Kako kaže, počinje haos i tada dobija dve prijave deteta.

- Prva prijava ide 4. marta i zavodi se odmah. Posle toga umire, na prijavi stoji moj potpis, a to nije moj potpis. Taj papir ima moj lažni potpis, kao i potpis babice. Druga prijava mog deteta datira 1. aprila, tada se rađa u 16 sati bez mog potpisa i sa lažnim babice. Takvih detalja bilo je mnogo - kaže Milovanović.

Ona je rekla da je pisalo da se dete udavilo u plodovoj vodi, što u njenom slučaju nije bilo moguće.

Ceo razgovor pogledajte u videu koji sledi:

#Beba

#Krađa

#Kruševac

#Ljiljana Milovanović

'