AKTUELNO

Milan Krkobabić, ministar u Vladi Srbije, zadužen za regionalni razvoj i koordinaciju rada javnih preduzeća, otvoriće u petak 24. marta 2019. godine u 13 časova u auli Novosadskog sajma „6. SAJAM ZA PENZIONERE“.

Ovaj dvodnevni sajam osmišljen je kao mesto susreta pripadnika starije populacije gde će posetioci imati priliku da se upoznaju sa resornim pokrajinskim i gradskim institucijama, organizacijama, udruženjima građana, pojedincima i firmama koje svojim radom doprinose poboljšanju kvaliteta života starijih sugrađana različitim programima, sadržajima i pogodnostima koji su im dostupni na teritoriji cele Srbije.

Kroz prezentacije, izložbe i radionice biće predstavljene usluge u oblastima socijalne zaštite, pomoći i nege u kući, zdravlja, edukacije, volontiranja, zdrave ishrane, rekreacije i hobija, stvaralaštva, putovanja, osiguranja i bezbednosti kao i iz oblasti pravne zaštite. Takođe, posetioci će moći da se upoznaju sa brojnim medicinskim, farmakološkim i prehrambenim proizvodima, preparatima i uslugama.

#Milan Krkobabić

'