AKTUELNO

Ovakav kolaps u glavnom gradu se ne pamti!

Policija je usred špica zatvorila Autokomandu uoči 160. Večitog derbija, te su se nezamislive gužve stvorile na Novom Beogradu, Gazeli, Sajam, Mostar, a i u samom centru grada.

Foto: Pink.rs

A u okolini Autokomande potpuni zastoj:

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Ako treba da izađete iz kuće, ne zna se da li je gore ići gradskim prevozom ili ličnim vozilom, a taksi definitivno nećete dozvati, budući da su svi njihovi telefoni zauzeti.

- Kolaps je po celom gradu, ne stajemo sa pozivima. Najgore je na Slaviji i Mostaru. Danas teško uspevamo da stignemo na vreme po pozivu - rekao je za Pink.rs jedan od taksista Pink taksija.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Najgora situacija sigurno je na Autokomandi gde su parkirane nepregledne kolone automobila, a vozači se kuvaju na temperaturama od 30 stepeni. Oni koji su se zadesili u autobusima sigurno takođe kuvaju, posebno ako su u onima koji nemaju klimu.

Ljudi ostavljaju kola pored puta, jer ne mogu da maknu, i kreću peške. Dakle, ako ste krenuli u pravcu Autokomande, odustanite odmah, jer nećete do nje ni stići.

Inače, ispred stadiona "Rajko Mitić" i nije gužva koja se očekuje pred ovako veliku utakmicu, o čemu svedoče i fotografije sa lica mesta:

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

#AMSS

#Derbi

#Gužve

'