AKTUELNO

Televizija Pink nastavlja da dokazuje da nema konkurenciju.

U petak, ali i za dane vikenda televizija Pink je je bila najgledanija komercijalna televizija u Srbiji.

Petak su obeležile "Pinkove Zvezdice" sa više od 1.300.000 gledalaca. Slede najgledanije serije u Srbiji "Crna ruža", "Elif", "Beskrajna ljubav", "Bahar" i "Izgubljena ljubav". I informativni program naše televizije "Nacionalni i Popodnevni dnevnik" i ovog petka su bile najgledanije informativne emisije među komercijalnim emiterima, kao i emisija "Intervju".

Foto: YouTube screenshot

Subota je prošla u znaku "Pinkovih Zvezda" koje je ovog vikenda pratilo više od 1.600.000 gledalaca, ali i u znaku informativnih emisija, te su tako ove subote bili najgledaniji Nacionalni, Popodnevni, ali i dnevnik u podne. Verna publika bila je i uz serije "Crna ruža", "Beskrajna ljubav", autorsku emisiju Sanje Marinković "Magazin IN" i emisiju "Paparazzo Lov" u repriznom terminu.

Foto: YouTube screenshot

Nedelju kao najgledaniji komercijalni emiter Pink ostvaruje serijama "Crna ruza" i "Beskrajna ljubav", zatim slede domaći film "Sekula i njegove žene", "Nedeljno popodne sa Leom Kiš", ali i emisije "Ja to tako" i "Premijera vikend specijal". Takođe na listi najgledanijih emisija našao se i informativni program naše televizije "Nacionalni dnevnik".

Televizija Pink 22 godine zbog Vas

#Gledanost

#Pinkove zvezde

#Pinkove zvezdice

#Televizija Pink

'