AKTUELNO

Informišite se na vreme.

Tržni centri će već za Veliki petak raditi kraće, kao i pojedini supermarketi, a praznični raspored važiće četiri dana, počev od 26. aprila.

Vozila javnog gradskog saobraćaja će od Velikog petka (26. aprila) do drugog dana Uskrsa, u ponedeljak 29. aprila, saobraćati po nedeljnom redu vožnje, potvđeno nam je u GSP-u, a parking u zoniranim delovima grada neće se naplaćivati od Velikog petka do 29. aprila.

Prodavnice

Svi hipermarketi će na Veliki petak i Veliku subotu radiće redovno, a na sam dan Uskrsa biće zatvoreni. Veći trgovinski lanci biće otvoreni na Veliki petak do 18 sati, dok će u subotu i u ponedeljak raditi redovno. U nedelju, na dan Uskrsa biće zatvoreni.

Foto: Pixabay.com

Tržni centri

Tržni centri "Ušće", "Delta siti" i "Big Fashion" će na Veliki petak biti otvoreni od 10 do 18 sati. U subotu i u ponedeljak radiće do 22 sata, a u nedelju će biti zatvoreni, osim što će "Sinepleksi" raditi od 10.30 do sat posle ponoći.

Isto radno vreme primenjivaće i TC "Stadion" i Šoping centar "Rajićeva".

Pijace

Pijace će na Veliki petak i subotu raditi uobičajeno, od 6 do 19 sati, dok će na sam dan Uskrsa jedan deo zelenih tržnica biti zatvoren, a pijace "Zemun", "Banovo brdo", "Bele vode", "Dušanovac", "Gornja varoš" i "Palilula" radiće od 6 do 13 sati.

U ponedeljak, 29. aprila, sve pijace će biti otvorene od 6 do 13 sati. Popularni buvljak na Novom Beogradu radiće na Veliki petak i Veliku subotu od 8 do 16 sati, a u nedelju i ponedeljak će biti zatvoren, kao i pijaca za promet starih stvari i robe s greškom na Miljakovcu.

Foto: Pixabay.com

Vrtići

Državni vrtići neće raditi za Veliki petak i u ponedeljak, 29. aprila.

Pošte

Šalteri pošta radiće po izmenjenom radnom vremenu tokom uskršnjih praznika, saopšteno je iz JP PTT saobraćaja Srbija. Svih dana praznika će bez prekida dežurati Glavna pošta u Takovskoj, dok će pošta u Savskoj biti otvorena od osam do 15 sati.

Foto: Wikipedia, Pixabay

Pumpe

Benzinske stanice na državnim putevima prvog i drugog reda i opštinskim putevima na području grada radiće non-stop 24 sata, a ostale benzinske stanice u gradu najmanje od 6 do 20 sati.

Ugostitelji

Ugostiteljski objekti za pružanje usluga ishrane i pića u stambenim zgradama na Veliki petak i Veliku subotu mogu da počnu da rade najranije od šest ujutru, a fajront je najkasnije u jedan sat posle ponoći, s tim da muziku moraju da isključe pre ponoći. Ostalim danima praznika mogu da rade od šest sati do ponoći, a da muziku isključe najkasnije u 23 sata.

Ostali ugostiteljski objekti za pružanje usluga ishrane i pića, koji se ne nalaze u stambenim zgradama, mogu raditi u okviru maksimalno utvrđenog radnog vremena od 00 do 24 sata.

#Uskrs

#radno vreme

'