AKTUELNO

Vlasnik i direktor RTV Pink posetio je Deu Đurđević, koja se nakon teške nesreće oporavlja na VMA. On je istakao da je Dea posebna i hrabra devojka, te da se svim srcem nada njenom što bržem oporavku i povratku na male ekrane.

Naša koleginica Dea Đurđević juče ujutru teško je povređena u nesreći koja se dogodila kod KBC Dragiša Mišović na Dedinju. Ona je hitno operisana od strane vrhunskih stručnjaka, koji su uspeli da joj spasu teško povređenu ruku.

Foto: Instagram

Ona se sada oporavlja na Vojnomedicinskoj akademiji, a danas ju je posetio vlasnik i direktor RTV Pink Željko Mitrović. Baš kao i lekari, i on u prvi plan ističe njenu hrabrost.

Mitrović je poručio da je Dea neverovatno posebna i hrabra, što je, kako ocenjuje, impresivno.

- U celoj muci i tragediji koja ju je snašla, pitala me je da li je u redakciji sve u redu i da li sve funkcioniše. Neverovatno, kao da poseduje nekakav nadljudski karakter - rekao je Mitrović.

Dodaje da mu je voditeljka u jednom trenutku rekla "ne znaš kako je sebe gledati bez ruke".

- Prosto da se čovek naježi, ali na svu sreću i po svemu sudeći, sve ide u dobrom pravcu. Rekao sam joj da bi i bez dve ruke i bez dve noge ona bila jedan od naših najboljih novinara i voditelja, što joj je, čini mi se, jako prijalo. Poručio sam joj da očekujem njen brz oporavak i da se svi molimo Bogu da se što pre vrati na ekrane i stvarno smo svim srcem uz nju - rekao je Mitrović.

Pročitajte još: Doktor Čedomir Vučetić otkriva kako je izgledao podvig lekara - DEI JE RUKA BILA OTKINUTA IZNAD LAKTA, BILA JE TO TRKA SA VREMENOM!

Svi zaposleni na Televiziji Pink takođe se pridružuju željama da se naša hrabra i draga koleginica Dea što pre vrati nasmejana na male ekrane i nastavi da ulepšava jutra našim gledaocima.

#Dea Đurđević

#VMA

#Željko Mitrović

'