AKTUELNO

Ovogodišnji FEST počeće 22. februara, trajaće do 3. marta, a očekuje nas više od 125 premijera, brojni gosti iz inostranstva i još mnoga iznenađenja, najavio je direktor CEBEF-a.

Direktor CEBEF-a Damir Handanović najavio je da deca i roditelji do 31. januara mogu da dođu na Trg Nikole Pašića i oprobaju se na najvećem klizalištu u Srbiji. Pored klizališta, na Trgu je i edukativna radionica za najmlađe. Klizalište je otvoreno od 9:30 do 22 sata svakog dana.

- Grad Beograd i Srpska napredna stranka konstantno rade. Stalno nudimo besplatan sadržaj za naše građane, uključujući i edukativni sadržaj, radimo predano i rezultati su kvalitetni. Istakao bih da krećemo sa FEST-om koji će ove godine biti znatno bolji nego prethodnih – najavio je Handanović za Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

- FEST počinje 22. februara, trajaće do 3. marta i zaista spremamo brojna iznenađenja. Imaćemo 125 premijera, plejadu filmova u 11 programskih celina i tako dalje. Uživaćemo u FEST-u, a sve detalje o istom objavićemo na konferenciji za štampu koja će biti održana uskoro – kaže Handanović.

On se osvrnuo i na nasilje nad ženama kojeg smo svedoci prethodnih dana, a koje je on oštro osudio.

#Damir Handanović

#Fest

'