AKTUELNO

Povodom novogodišnjih i božićnih praznika, Kompanija „Dunav osiguranje“, petu godinu zaredom, darovaće novogodišnjim paketićima devojčice i dečake koji borave u 86 ustanova širom Srbije.

Više od 2.000 slatkih novogodišnjih paketića biće donirano deci ugroženoj zdravstvenim i egzistencijalnim problemima.

Samo na području opština: Kruševac, Pirot, Leksovac, Vranje, Bujanovac, Trgovište obićićemo 16 ustanova.

Foto: Dunav osiguranje

- Poklon je najlepši način da pokažemo šta osećamo, da pokažemo da na nekoga mislimo, da se sa nekim sprijateljimo. Najveća nacionalna osiguravajuća kuća „Dunav osiguranje“ nastoji da obraduje najmlađe i učini im novogodišnje i božićne praznike veselijim. Ove godine ćemo na području Glavne filijale Vranje, pokloniti oko 80 slatkih novogodišnjih paketića deci ugroženoj zdravstvenim i egzistencijalnim problemima. Verujem da će slatki novogodišnji paketići bar malo ulepšati praznične dane ovoj deci i izmamiti im osmeh - istakao je Boban Kostić, direktor Glavne filijale „Dunav osiguranje“, prilikom uručenja novogodišnjih paketića štićenicima u „Centru za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite“, u Vranju.

Foto: Dunav osiguranje

Boiban Kostić je iskoristio priliku da pozove i druge kompanije da budu društveno odgovorne i pridruže se ovakvim akcijama.

Direktorka „Centra za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite“ u Vranju Ivana Tasić rekla je da ovakve akcije mnogo znače deci.

Foto: Dunav osiguranje

- U svoje lično ime i u ime dece iz „Centra za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite“ zahvaljujem se Kompaniji „Dunav osiguranje“ na pažnji i što su današnjim gestom obradovali decu. Građani i kompanije mogu da pruže pomoć deci i tokom cele godine - istakla je Ivana Tasić.

Do 13. januara 2019. godine direktori regiona i glavnih filijala „Dunava“, uz najlepše novogodišnje želje, uručiće paketiće i deci u Ivanjici, Užicu, Sremskoj Mitrovici, Obrenovcu, Mladenovcu, Lazarevcu, Zrenjaninu, Somboru, Leskovcu, Pančevu, Pirotu, Kruševcu, Požarevcu, Smederevu, Jagodini, Kragujevcu, Zaječaru, Čačku, Kraljevu, Šapcu, Valjevu i Novom Pazaru.

#Dunav osiguranje

'