AKTUELNO

Poznati sajt "Travel leming" objavio je koje su najbolje destinacije za posetu u 2019. godini po izboru čitalaca, a brojni blogeri i uticajni ljudi na društvenim mrežžama odlučili su se za Srbiju.

ŽŽiri ovog sajta odabrao je prvo 44 odredišta koja treba posetiti, da bi na kraju odabrao konačnih šest najboljih, po jedno na svakom kontinentu sem Južžnog pola, a onda su čitaoci zamoljeni da glasaju za svoje favorite. Srbija je završila na prvom mestu.

- Od srednjovekovnih gradova gde možžete da prožživite bogatu istoriju do modernih gradova u kojima možžete da užživate u poslednjoj modi i kulturi, Srbija je možžda i najpotcenjenija destinacija na planeti - navode iz Travel leminga.

- Iskusite impresivne tvrđave dok plovite Dunavom, istražžite divne planine oko Zlatibora, vidite uličnu umetnost Beograda ili se provedite u jednom od prestoničkih plovećih noćnih klubova - savet je poznatog sajta

Posle Srbije, na listi su Valjadolid (Srednja Amerika), Orandž (Australija), Malavi (Afrika), Lima (Južžna Amerika) i Šri Lanka (Azija).

#Destinacija

#Poseta

#Srbija

#Turizam

'