AKTUELNO

Klub, restoran, kućna atmosfera ili Trg - ovo su uglavnom opcije građana za najluđu noć, a cene variraju i idu čak do 200 evra po osobi.

Na pomen Nove godine bude se različite emocije, od negodovanja do euforije, a na pitanja gde ćemo za istu, uglavnom postoje dva odgovora: izlazak ili porodična kućna atmosfera.

Oni koji se ipak odluče za noćni klub, moraće da izdvoje od 20 do 200 evra, što zavisi od popularnosti mesta, ali i javne ličnosti koja nastupa.

Andreja Antanasijević sa portala Beogradnoću.com kaže da, ako je sudeći po interesovanju koje ovaj sajt beleži, apsolutno nije slučaj da građani ostaju kod kuće ove Nove godine.

Kada je reč o restoranskim dočecima, u cenu su uglavnom uračunati hrana i piće, dok u klubovima nema hrane, već ponuda obuhvata samo pića.

Foto: Boris Šekularac

- Cena u restoranima zavisi od pozicije stola, kao i od toga da li je reč o hotelu. Naime, hoteli su najskuplji, pa tako cena ide i do 200 evra po osobi - kaće Antanasijević za Pink.

Sudeći po broju rezervisanih mesta u Skadarliji, neodlučni više neće moći da pronađu slobodnu stolicu u ovoj boemskoj četvrti.

Foto: Pixabay.com

Milica Petković iz restorana "Tri šešira" kaže za Pink da je Nova godina rasprodata još pre dve nedelje, te da su među gostima i stariji i mlađi.

- Pošto je vreme posta, mi jako brinemo o svojim gostima, a imamo i mnogo onih koji ne jedu svinjetinu, pa tako imamo tri vrste menija: sa svinjskim mesom, bez svinjskog mesa i posan meni - kaže Petkovićeva.

Foto: Tanjug

Za one koji organizaciju Nove godine ostavljaju za poslednji momenat, ostaje opcija tradicionalnog dočeka na otvorenom uz raznovrsan muzički repertoar koji će trajati tri dana.

#Doček

#Nova godina

#Srbija

'