AKTUELNO

Predstavnici Vaterpolo saveza Srbije uručili su danas na Kosovu i Metohiji novogodišnje paketiće predškolcima iz opština Leposavić, Zvečan i Zubin Potok .

Poklonima je uoči Novogodišnjih praznika obradovano 1.200 mališana, a paketiće je u predškolskoj usanovi "Naša radost" u Leposaviću uručio predsednik VSS Viktor Jelenić.

- Svoj deci znače pažnja i pokloni, a ovoj ovde posebno. To se danas videlo i na njihovim licima - rekao je Jelenić, koji je preneo pozdrave i poruke podršku svih vaterpolo reprezentativaca Srbije.

Foto: Tanjug

Mališanima je na toplom dočeku i novogodišnjoj priredbi zahvalio generalni sekretar VSS Nemanja Marijan koji je rekao da je ganut radošću naše dece na KiM i ukazanom dobrodošlicom.

- Drago mi je da smo makar malo uspeli da obradujemo našu dečicu ovde na KiM i trudićemo se da i u budućnosti u sličnim akcijama što više naših mališana obradujemo - kazao je Marijan.

Foto: Tanjug

Predsednik Privremenog organ opštine Leposavić Zoran Todić kazao je da su ovim toplim gestom srpki vaterpolisti još jednom dokazali da su uz svoj narod na KiM.

Foto: Tanjug

- Zahvaljujem u ime sve tri opštine u kojima su deca dobila paketiće. Hvala našim šampionima i Vaterpolo savezu Srbije, jer samo njihovo prisustvo vredi više nego svaki poklon. Oni su još jednom dokazali da su uz svoj narod na KiM i ta poruka nam mnogo znači jer vidimo da nismo sami kada nam je to najpotrebnije - rekao je Todić.

#Kosovo i Metohija

#Vaterpolo Savez Srbije

#paketići

'