AKTUELNO

Svi zainteresovani mogu da se u subotu, u 10 sati, pridruže Deda Mrazovima i krenu ka Sremčici.

Moto klub BJBikers neguje tradiciju uveseljavanja mališana pred Novogodišnje praznike, tako što već dvanaestu godinu za redom organizuje humanitarnu akciju "Moto Deda Mraz" čiji je cilj da deci sa specijalnim potrebama iz Sremčice ulepša dane koji nam predstoje i poziva sve bajkere da se pridruže u stvaranju novogodišnje čarolije.

U subotu 22. decembra od 10 sati, motociklisti će se okupiti na platou ispred gradske Skupštine u svojim odelima Deda Mraza i u 11 sati krenuti ka Sremčici, da sa najmlađima iz doma za decu sa specijalnim potrebama, provedu još jedan dan ispunjen smehom i radošću. Kao i prethodnih godina, svaki štićenik Ustanove biće obradovan novogodišnjim paketićem zahvaljujući brojnim učesnicima i sponzorima, na čemu su organizatori ove humanitarne akcije veoma zahvalni.

Moto klub "BJBikers" poziva sve svoje iskusne kolege motocikliste koji do sada nisu učestvovali, kao i one koji su bili deo ove humanitarne akcije prethodnih godina, da im se priključe u subotu. - Iskustvo u vožnji pri otežanim vremenskim uslovima je veoma važno, jer nam je pored uveseljavanja najmlađih, bezbednost Deda Mrazova na motoru, na prvom mestu. Klub poziva sve roditelje da dovedu svoje mališane ispred Skupštine i ih da kroz druženje, zabavu i fotografisanje sa Deda Mrazovima isprate u najlepšem, novogodišnjem raspoloženju - navodi se u saopštenju.

#Deda mraz

'