AKTUELNO

Crni, odnosno tamno sivi "mercedes" E serije traži se zbog divljanja poslednjih nekoliko dana na prestoničkim ulicama, objavio je Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja na svom Tviter profilu.

Poslednjih nekoliko dana na ulicama Beograda pojavio se "mercedes" koji više nego bahatom vožnjom po prestoničkim ulicama možda čak i izaziva policiju. To je večeras objavio i Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja, pozivajući sugrađane da reaguju i prijave ga.

- Traži se crni-tamno sivi "mercedes" E serije koji ovih dana divlja po Beogradu, i postavlja snimke divljanja na društvene mreže. Ako vidite takav automobil u bahatoj vožnji, probajte da zapamtite registarski broj i odmah pozovite 192 - napisao je Okanović.

Okanović kaže da je motiv za ovakvu njegovu poruku pre svega taj što se radi o vozaču koji snima divljačku vožnju i sve to objavljuje na društvenim mrežama.

- Postoji grupa na Instragram profilu u kojoj se objavljuju ti snimci. Reč je o grupi "Ne divljam, vozim dinamično". Ne zna se da li preuzima samo video zapise ili su to zaista njegovi - rekao je Okanović.

Kako je dodao, većina korisnika društvenih mreža uznemirena je zbog ovih snimaka, i traže da se što pre ispita šta se zaista dešava, odnosno da se taj vozač privede.

Jedan takav snimak, o čemu je Informer.rs pisao, osvanuo je i pre nekoliko dana, kada je vozač za manje od minuta napravio nekoliko saobraćajnih prekršaja. Upravo je reč o istom vozaču, koji sve pomenute video snimke objavljuje na pomenutom nalogu.

#Beograd

#Mercedes

#Policija

'