AKTUELNO

Danas će maksimalna dnevna temperatura u pojedinim mestima iznositi 25 stepeni Celzijusa.

U Srbiji će danas, posle svežeg jutra mestimično sa maglom, koja će se ponegde zadržati i pre podne, tokom dana biti sunčano i toplo.

Duvaće slab promenljiv vetar. Jutarnja temperatura biće od dva do devet, a najviša dnevna od 18 do 25 stepeni. Krajem dana na severu zemlje umereno naoblačenje, saopštio je RHMZ.

U Beogradu će biti sveže jutro, u pojedinim delovima grada sa maglom, tokom dana sunčano i toplo. Vetar slab, promenljiv.

Jutarnja temperatura od pet u nižim delovima grada, do devet stepeni u centru, najviša dnevna oko 23 stepena. U večernjim satima umereno naoblačenje.

Prema izlgedima vremena do 4. novembra, u utorak pre podne i sredinom dana u Vojvodini i na zapadu zemlje oblačno, mestimično sa kišom, a posle podne i uveče ova oblačnost sporo će se premeštati ka jugozapadnim i centralnim delovima uz pad temperature, dok će se na jugu i istoku zadržati pretežno sunčano i relativno toplo. Od srede do kraja perioda pretežno oblačno u svim krajevima, povremeno s kišom i osetno hladnije.

Na visokim planinama slab sneg.

#Vremenska prognoza

'