AKTUELNO

Najviša dnevna od 22 do 27 stepeni Celzijusa.

U Srbiji će posle svežeg, ponegde i maglovitog jutra, tokom dana biti sunčano i toplo, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab do umeren severni vetar, samo ujutru na jugu Banata umeren jugoistočni. Najniža temperatura kretaće se od jedan do 10 stepeni, na jugu Banata oko 14, a najviša dnevna od 22 do 27 stepeni Celzijusa.

U Beogradu će posle svežeg jutra, tokom dana biti sunčano i toplo uz slab severni vetar. Najniža temperatura biće od šest stepeni na širem području grada do 13 stepeni u centru grada, a najviša dnevna oko 25 stepeni Celzijusa.

U Srbiji će do utorka biti pretežno sunčano i toplo. U utorak uveče i tokom noći na severu i zapadu, a u sredu i u ostalim predelima očekuje se naoblačenje i zahladjenje, mestimično sa kišom. Zatim će biti promenljivo i sveže vreme.U Beogradu će naredne sedmice biti slično vreme.

Biometorološka prognoza za Srbiju za petak, 25. oktobar 2019:

Očekivana biometeorološka situacija imaće povolјan uticaj na većinu hroničnih bolesnika. Osobama sa respiratornim tegobama savetuje se oprez tokom jutra.

#RHMZ

'