AKTUELNO

Zbog preseljenja u renoviranu zdradu Palate pravde od danas do 4. novembra neće se održavati suđenja pred Višim sudom u Beogradu, a o novim terminima stranke će biti obaveštene pisanim putem.

Pored drugih, danas je zbog selidbe suda odložen početak ponovljenog suđenja Katarini Rebrači i njenim saradnicama koje se terete da su oštetile Fond za prevenciju raka dojke u koji su građani uplaćivali svoje priloge.

Od danas pa do 4. novembra neće raditi ni pisarnica Višeg suda u Beogradu, a sud neće raditi ni sa strankama izuzev u hitnim predmetima po zakonu i Sudskom poslovniku.

U istom periodu, iz tehničkih razloga, neće biti u funkciji ni elektronska pošta suda, saopšteno je juče iz suda.

Spiskovi rasporeda kabineta i sudnica koje će koristiti sudije pomenutih odeljenja Višeg suda u Beogradu biće istaknuti na vidnim mestima, kao i na samom ulazu u zgradu suda.

Prva suđenja pred Višim sudom u renoviranoj Palati pravde u Beogradu počeće 4. novembra, a već sutradan, 5. novembra, pred tim sudom treba da počne suđenje u predmetu najpraćenijem u medijima - suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo supruge Jelene, 2. aprila 2016. godine u Borči.

#Palata pravde

#Sud

'