AKTUELNO

- Dušica Lazić iz Kruševca gledala je kako joj kradu bebu iz porodilišta u ovom gradu 23. aprila pre 32 godine - otkriva ekskluzivno Radiša Pavlović, predsednik Vladine komisije za nestale bebe.

Ne sluteći šta će se desiti ujutru, sa prozora porodilišta ugledala je žuti mercedes nemačkih tablica u koji je doktorka u 1.30 tokom noći, unela bebu i stavila na zadnje sedište.

Foto: Tanjug/Tanja Valić

- Žena je ušla u auto a doktorka joj je zavijenu bebu stavila u korpu a potom su se rukovale. Doktorka se potom okrenula ka čoveku koji je bio proćelav i imao je brkove, s kojim se izljubila, a on joj je rekao: "Ovo vam nikada nećemo moći da vam zaboravimo!" Ujutru kada mi nisu donelu moju bebu, sestra mi je rekla da će doći doktor da me obavesti šta je s mojom bebom- rekla je Dušica.

Ona kaže da je ubrzo došao i doktor i obavestio je da joj je dete preminulo. Kada je Dušica rekla da mu ne veruje, doktor je počeo da je šamara, a potom su je vezali za krevet.

Pročitajte još: NEVEROVATNA BRUTALNOST! Dva komunalca UVRTALA RUKU BEOGRAĐANINU! Odmah su sankcionisani i protiv njih je pokrenut postupak (VIDEO)

#Beba

'