AKTUELNO

Povodom Desetog sajma automobila, motora i prateće opreme „Auto-moto fest Niš 2019“ u Nišu, koji je održan od 4. do 6. oktobra u Nišu, Kompanija „Dunav osiguranje“ odobrava specijalne popuste i pogodnosti, koji se mogu ostvariti u poslovnicama „Dunava“ na području Nišavskog i Topličkog okruga, kao i opštine Sokobanja, rekao je Goran Gavrilović, direktor Glavne filijale „Dunav osiguranja“ u Nišu.

Foto: Dunav osiguranje

- Naša kompanija nudi popust od:

- 15 odsto pri zaključenju auto-kasko polise za nova vozila proizvedena 2018. i 2019. godine, koja se prvi put registruju; - popust od 10 odsto pri zaključenju auto-kasko polise za ostala putnička vozila, kao i pri zaključenju polise mini-kasko; - popust od 20 odsto za obnavljanje ili zaključenje nove polise osiguranja od auto-nezgode, sa osiguranom sumom do 1.000.000 dinara za slučaj invaliditeta i osiguranom sumom od 500.000 dinara za slučaj smrti usled nesrećnog slučaja, uz zaključenu ili obnovljenu polisu osiguranja od auto-odgovornosti, ili polisu auto-kaska, ili polisu mini-kaska , te - popust od 20 posto za premiju osiguranja pomoći na putu, uz zaključenu ili obnovljenu polisu osiguranja od auto-odgovornosti ili polisu auto-kaska, ili mini-kaska - rekao je Gavrilović.

Foto: Dunav osiguranje

Promotivna akcija „Dunav osiguranja“ traje do 31. oktobra ove godine, a polise je moguće zaključiti na svim prodajnim mestima Glavne filijale „Dunav osiguranja“ u Nišu i u „Dunav centrima“.

Foto: Dunav osiguranje

Foto: Dunav osiguranje

#Dunav osiguranje

'