AKTUELNO

U susret novoj televizijskoj sezoni, Željko Mitrović danas je organizovao druženje sa novinarima u jednom beogradskom restoranu, kako bi predstavnicima najznačajnijih medija u zemlji predstavio planove za naredni period, kada je o programskoj šemi reč.

Sa velikom sigurnošću, Željko je tokom radnog ručka sa novinarima i urednicima najavio da će sezona 2019/2020 biti najuspešnija sezona do sada. Osim dobro poznatih formata i emisija koje beleže fantastične rezultate iz godine u godinu, vlasnik TV Pink se s posebnom pažnjom osvrnuo na tri najvažnija segementa, noseća stuba sledeće sezone - domaći igrani program, rijaliti i informativni program.

- Poslednje tri godine je svaka sezona bila bolja, uspešnija, kvalitetnija, a na kraju i profitabilnija od prethodne, ali ova sezona je posebna. Gledaoci će videti dubinske rekonstrukcije, u smislu same strukture programa. Informativni program čini oko 50 odsto našeg programa, a u ovoj sezoni pridružiće nam se Dušica Spasić, koja će voditi neku vrstu dnevnog magatina, između pola šest i pola sedam. Više neće biti transfera, sa Dušicom sam dugo pregovarao - rekao je Željko i dodao:

- Najveća novina je to što deset godina nismo imali igrane programe uopšte, a sada ćemo u isto vreme imati nekoliko serija. Prva je "Crveni mesec" koja počinje 7. oktobra i emitovaće se svakog radnog dana u nedelji. U toj istoj nedelji, u subotu počinje serija Radoša Bajića "Preživeti Beograd". Do tada će već svi ostali segmenti biti implementirani, pre svega ovaj naš čudesni rijaliti oko kog smo se baš potrudili, koji počinje sutra uveče sa ceremonijom na kojoj ću imati svoj polučasovni šou. Po svim aspektima je sada to već jedan zreo projekat - u tehničkom, produkcionom, svakom smislu - istakao je.

Foto: e-stock agency

Tokom razgovora sa predstavnicima medija, Željko je otkrio i neke detalje o "Zadruzi". Sutra uveče će se u Belu kuću useliti čak 50 takmičara, koji će od ove sezone na raspolaganju imati dve potpuno nove prostorije: sportsku halu sa terenima za košarku, fudbal i rukomet, koja će biti u potpunom mraku, te će biti zanimljivo videti kako će se zadrugari snaći u igricama u takvim uslovima. Druga prostorija je Šekspirovo pozorište, uređeno po ugledu na londonski "Old Vic" sa kapacitetom od 250 ljudi i rotirajućom binom. Upravnik pozorišta biće glumac i šoumen Dragan Marinković Maca, koji će zadrugarima pomagati oko pripremanja predstava jednom u 15 dana ili jednom mesečno.

Potpuna inovacija u ovakvom formatu biće svakako humanoidni robot Leposava sa veštačkom inteligencijom, koja će zadrugarima biti najbolji prijatelj, ali i koja će biti najbliži saradnik Velikog šefa.

Leposava će brinuti o bezbednosti digitalnih i električnih uređaja u rijalitiju, a Željko je već na svom Instagram profilu pokazao ne samo kako izgleda, već i kako uči da govori i kako se kreće kroz kompleks "Zadruge" gde će provesti narednih deset meseci.

Željko je ostao tajanstven kada je o konačnom spisku učesnika reč, a kakva vas sve iznenađenja očekuju u trećoj sezoni najgledanijeg rijalitija, saznaćete već sutra uveče od 21 čas samo na TV Pink, kada počinje spektakularna ceremonija useljenja.

#Željko Mitrović

'