AKTUELNO

Nagrađivana internet učionica za đake od 5. do 8. razreda osnovne škole, SuperŠkola, od sada će biti potpuno besplatna za korišćenje

Kao pomoćno sredstvo za učenje, SuperŠkola je u proteklih šest godina pomogla hiljadama đaka u Srbiji da lakše savladaju gradivo.

Pored zadovoljnih korisnika, dokaz uspešnosti su i dve nagrade: nagrada za doprinos online edukaciji 2014. godine u organizaciji kompanije IT Awards i nagrada magazina PC Press "50 najboljih stvari na internetu“.

SuperŠkola obuhvata više od 700 video lekcija iz 4 predmeta: srpskog, matematike, fizike i hemije, 1500 postupno rešenih zadataka, 1300 pitanja u okviru testova podeljenih po razredima, kao i testove za pripremu male mature.

Od septembra 2019. godine sve video lekcije moći će da se gledaju na SuperŠkola Youtube kanalu (https://www.youtube.com/user/mojasuperskola), kao i na redizajniranom sajtu SuperŠkole na kome će ostati većina postojećih funkcionalnosti, kao što su interaktivni periodni sistem elemenata, sažeta znanja iz matematike, video klipovi koji uče o tome kako se koristi računar i testovi za ispitivanje znanja.

SuperŠkola je podrška u učenju ne samo deci, već i roditeljima koji im pomažu, a pokazala se posebno korisna u slučajevima kada deca iz nekog razloga propuštaju redovnu nastavu.

#škola

'