AKTUELNO

Raskrsnica ulica Starine Novaka, 27. marta i Kraljice Marije u punom profilu, sa po dve trake za svaki smer vožnje, biće otvorena 15. na 16. avgust, što je 15 dana pre dogovorene dinamike, izjavio je gradski sekretar za investicije Luka Petrović.

- Najkasnije do 1. septembra, završavamo raskrsnicu sa Bulevarom Despota Stefana u punom profilu sa po dve trake za svaki smer vožnje, kako smo i rekli i sredinom septembra završavamo raskrsnicu sa Takovskom ulicom - naveo je Petrović.

On je dodao da deonica od Ulice Starine Novaka pa do Takovske, ako ne bude nekih nepredviđenih okolnosti, treba da bude puštena u saobraćaj 1. septembra.

- Kada su u pitanju dalje aktivnosti na gradilištu, 15. avgusta zatvaramo deo od Bulevara Despota Stefana do Drinčićeve ulice kao i desnu stranu raskrsnice sa Bulevarom Despota Stefana kako bi je završili do 1. septembra - rekao je Petrović.

On je zahvalio građanima na strpljenju zbog gužvi koje su se stvorile usled velikih radova u gradu i poručio da je cilj da ulice i centar grada budu lepši i bezbedniji, a da će kad od 1. septembra budu pušteni u saobraćaj Trg Republike, Karađorđeva ulica i druge deonice koje se rade, biti mnogo manje gužve i saobraćaj će biti značajno rasterećen.

#Beograd

#Obnova

'