AKTUELNO

Jutros je sa želetničke stanice "prokop" za Jagodinu krenulo više od 500 Beograđana, a vožnja "Akva vozom" donosi i popuste za ulaz u sve jagodinske turističke destinacije.

Sa beogradske železničke stanice „Prokop“ jutros je u 08:25 turističkim Akva vozom, u organizaciji preduzeća „Srbija voz“ iz Beograda, za Jagodinu krenulo preko 500 Beograđana kako bi dan provelo u turističkim destinacijama pomoravske prestonice. Akva voz je po voznom redu stigao u Jagodinu.

Akva voz saobraća svake subote na relaciji Beograd – Jagodina - Beograd. Polazak iz Beograda je u 08:25, a povratak iz Jagodine svake subote je u 18:35. Zbog velikog interesovanja za Jagodinu kao turistički centar, preduzeće "Srbija voz" iz Beograda uvelo je dva voza, koja su u sinhronu stigla i danas u Jagodinu sa preko 500 putnika iz Beograda.

Foto: Tanjug/Dušan Aničić

Povratna karta za "Akva voz" na relaciji Beograd – Jagodina – Beograd iznosi 660 dinara, a za đake, studente i penzionere 330 dinara, dok je za decu do 7 godina besplatno.

Putovanje "Akva vozom" donosi i popuste od 40 posto za ulaz u sve jagodinske turističke destinacije, Akva park, Muzej voštanih figura i Zoološki vrt i tako je dnevna ulaznica za Akva park, za one koji putuju "Akva vozom", 300 dinara, a za decu do 12 godina 100 dinara.

Akva voz koji saobraća do Jagodine je švajcarske proizvodnje najnovije generacije, klimatizovan i sa WiFi uslugom. "Akva voz" će svake subote voziti na relaciji Beograd – Jagodina – Beograd do sredine septembra, odnosno do kraja letnje turističke sezone. U preduzeću “Srbija voz”, kažu da im je uvođenje posebne turističke linije do Jagodine pun pogodak, jer su samo poslednje dve subote imali preko 1000 putnika na ovoj relaciji.

#Beograd

#Jagodina

#Voz

'