AKTUELNO

Hotel Sheraton Novi Sad, koji posluje u okviru MK group, dobitnik je ovogodišnje nagrade “Srebrni šampionski pehar Novosadskog sajma”, koja se dodeljuje u okviru 52. Međunarodnog Sajma Turizma u Novom Sadu.

Pored ove ugledne nagrade, hotel Sheraton Novi Sad je dobio i deset zlatnih medalja iz različitih kategorija, od vizuelnog izgleda objekta, preko izuzetnog kvaliteta usluga Spa centra i kongresnog prostora, do vrhunskog kvaliteta usluge u restoranu “Peppermint”.

Na svečanosti “Veče šampiona”, u Master Centru Novosadskog sajma, nagradu je primio direktor hotela Novak Bojanić.

Foto: Promo.

- Veoma smo ponosni što smo dobili ovo prestižno priznanje u našem gradu, koje predstavlje veliku satisfakciju za veliku trud koji smo uradili da bi podigli kapacitete našeg hotela i učinili ga prepoznatljivim na turističkoj mapi Novog Sada i čitavog regiona - naveo je Bojanić.

Hotel Sheraton Novi Sad dobio je u maju 2019. godine i "Kapiju uspeha", priznanje Privredne komore Vojvodine za kvalitet ugostiteljskih i turističkih usluga. Hotel Sheraton u Novom Sadu investicija je MK Group vredna 12 miliona evra i deo je strategije širenja hotelskog biznisa ove kompanije na najatraktivnijim lokacijama u regionu.

#Hotel

'