AKTUELNO

Kako je saopštila Uprava granične policije, vozila na putničkim terminalima graničnih prelaza u zemlji kod Preševa na ulaz u zemlju čekaju 50 minuta

Saobraćaj je ovog popodneva umerenog intenziteta gotovo na svim putnim pravcima, osim na Ibarskoj magistrali u smeru ka Čačku, jer je danas počeo tradicionali sabor trubača u Guči, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMS S), ali je savetovao vozače da zbog visokih temperatura na put kreću u ranim jutarnjim ili kasnim popodnevim časovima, kao i da se prave što češće pauze.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja. Kako je saopštila Uprava granične policije, vozila na putničkim terminalima graničnih prelaza u zemlji kod Preševa na ulaz u zemlju čekaju 50 minuta, a na izlaz iz zemlje kod Gradine čekaju 60 minuta, a kod Špiljana i Horgoša 30 minuta.

Na teretnim terminalima često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske i Hrvatske, i tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na graničnim prelazima u Srbiji.

#AMSS

'