AKTUELNO

Pre Jovane, sa članicama "Ministarki" nastupala je pobednica "Zadruge 1".

Ministarke su dobile pojačanje - njihovom muzičkom sastavu pridružila se pevačica Jovana Pajić, koja je rešila da se vrati na scenu i sa članicama benda snimi novu pesmu koja nosi naziv  "Mesec dana".

Foto: Screenshot Youtube/ FM Play

Reč je, zapravo, o duetskoj numeri sa Peđom Medenicom, a već na prvo slušanje pesma se dopala mnogima zbog čega već u prvim satima od objavljivanja broji zavidan broj pregleda.

Foto: Screenshot Youtube/ FM Play

PROČITAJTE: NIJE MOGLA NI DA SANJA DA ĆE JE VIDETI ZA NJEN ROĐENDAN: Ćerka Aleksandre Subotić stigla u ZADRUGU, ona nije mogla da VERUJE SVOJIM OČIMA! (VIDEO)

Foto: Screenshot Youtube/ FM Play

Nova pesma Ministarki oduševila je i pobednicu prve sezone najgledanijeg rijaliti programa u ovom delu Evrope "Zadruga 2" pevačicu Kristinu Kockar koja takođe ima saradnju sa ovom grupom.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE: LAZAR SE POGUBIO I POČEO DA IZMIŠLJA: Zlatin suprug otkrio ZBOG ČEGA je Jeremić OPTUŽIO njegovu ženu ZA OVO! (FOTO)

Kristina je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram pohvalila pesmu "Mesec dana" i pozvala svoje pratioce koje ima u velikoj količini da kliknu i poslušaju ovu numeru.

Pink.rs

#Jovana Pajić

#Kristina Kockar

#Ministarke

'