AKTUELNO

Nakon što je napustila bolnicu, poznata hrvatska pevačica progovorila je o svojim zdravstvenim problemima, ali i doktoru koji joj je zapao za oko.

I dok su mnogi Novu godinu dočekali u društvu svojih najbližih, hrvatska pevačica Nives Celzijus je ovaj praznik provela u bolničkoj postelji, o čemu je izvestila svoje pratioce na društvenim mrežama.

Imala sam plan malo lepša i sređenija ući u ovu Novu godinu, ali ispalo je malo drugačije. Ipak, osmeh je tu, a to je najbitnije. Želim vam najsretniju Novu godinu, mili moji - napisala je tada Nives, koja nije želela da otkrije zbog čega je morala da potraži pomoć zdravstvenih radnika.

Ipak, nakon što je uspela da svoje zdravstveno stanje dovede u red, pevačica je ovekovečila svoj izlazak iz bolnice i fotografiju podelila sa pratiocima na Instagramu, a rešila je i da svima ispriča šta je sve doživela u bolnici.

Foto: Instagram

- I tako, izašla ja iz bolnice i ponovo sam šarmantna i slatka. Zovu me moji i proveravaju kako je prošlo, raspituju se o bolničkoj hrani, bolovima, dosadi, bolnickom dočeku Nove godine, a najviše gastroskopiji. Raspituju se i šta mi je najteže palo, puni žaljenja što sam morala da rođem kroz tako neprijatan pregled. Ja se mislim, ma kakva neugodna gastroskopija. Neugodnost je kad ti ujutro dolazi vizita i budi te iz sna, a ti se prvo nekoliko minuta dižeš iz potrbušnog položaja, tražeći najmanje bolne poteze, popraćene jaukom. Onako još natečena od sna i poluslinava, ugledaš njega (mlade i slatke doktore treba strogo zabraniti) i bespomoćno sređuješ pramenove masne kose, pokušavajući izvesti nešto naizgled frizuri. Polako shvataš da nema potrebe jer izgledaš kao bolesni ispljuvak - započela je Nives svoju ispovest, a onda je nastavila priču o temama koje je obradila sa mladim i slatkim doktorom.

Foto: Instagram

Onda kreću pitanja i priče o stolici, hemoroidima, kolonoskopiji i ostalim "seks ubicama" koje jednostavno ne ostavljaju prostora tvom šarmu. Sačekaš da te vizita "odvizita" i da potoneš u svoj poluslinavi jastuk srama

Autor: D. Tanasijević

#Bolnica

#Nives Celzijus

#Nova godina

#pevačica

'