AKTUELNO

U Americi je naišla na pozitivne kritike na račun svog rada i talenta.

Lav Pajkić, autor i voditelj "Kontravizije", ugostio je u današnjem izdanju svoje emisije pevačicu i modnu kreatorku Dijanu Jankoviću, poznatiju pod umetničkim imenom Didi J koju domaća javnost sve ređe može sresti na ulicama srpske prestonice, budući da se uglavnom kreće po svetskim metropolama.

Foto: TvPink Printscreen

- Najviše vremena provodim u Americi, u Njujorku i Los Anđelesu, pošto mi je menadžer iz Njujorka. Često putujem, na relaciji sam Beograd-Njujork-Beč, nikad nisam kod kuće - objasnila je na samom početku Didi, koja je uspela da ostvari svoj davnašnji san.

Foto: TvPink Printscreen

- Odmalena sam želela da se bavim pevanjem u Americi, nekako uvek mi je to bio san. Dosta sam radila na engleskom jeziku, na akcentu, na svemu tome - pratila sam svetske dive kao što su Britni, Džej Lo. Uvek je to bio moj san, ali mislila sam da nisam spremna na to. Verovala sam u sebe, ali nisam znala da to mogu tako brzo da ostvarim. Gradila sam karijeru u Srbiji, međutim to mi je bio neki vid hobija, s obzirom da se ovde nisam previše bavila karijerom i da nisam imala nastupe u Srbiji i regionu... Više je to bio neki hobi, kao i moda - ispričala je Jankovićka, a potom nastavila:

Foto: TvPink Printscreen

- Otišla sam u Ameriku, upoznala sam neke menadžere sasvim slučajno i oni su mi ponudili saradnju. Uradili smo pesme, nakon toga i duet sa Šegijem. Šegi je zaista divan, nisam očekivala, kao prvo, da će pristati, s obzirom da dolazim iz Srbije, Evrope, oni čak nisu ni čuli za Srbiju, misle da je to Sibir... On je odmah pristao - oduševljen je mojim glasom, mojim stajlingom, kaže da sam posebna i rekao je da će rado snimiti duet sa mnom. Uradili smo to, snimili spot u Majamiju - prisetila se pevačica kolaboracije od pre dve godine, o kojoj i danas uvek rado govori.

Pink.rs

#Didi J

#Dijana Janković

#Kontravizija

#Lav Pajkić

'