AKTUELNO

Otkrila šok detalje!

Ljubav Sare Reljić i Vladana Vojnovića Vojketa obeležila je prvu sezonu najgledanijeg rijalitija u regionu, "Zadruge". Međutim, ova romansa je nedavno okončana, a bivši partneri sada nisu u najboljim odnosima. Iako su samo pre nekoliko meseci snimili i zajedničku pesmu i spot, njih dvoje danas nisu u kontaktu.

Foto: Pink.rs

Sara je priznala da je zbog njega pila lekove za smirenje i da su se retko viđali jer je on tako želeo, a onda otkrila i nove detalje:

Vojke ne može da se dogovori sam sa sobom šta hoće, počeo je da cirka, provodi se sa drugim devojkama, u Zadruzi mazi Natašu Moskvu… Ma on je folirant! Pljuvali su me što ne idem na njegove nastupe, a ja ne mogu da objasnim da mi je on zabranio da dolazim! Pošalje mi u ponoć poruku da kreće nastup, a meni drugarica koja je bila tamo kaže da su počeli u pola tri. Hvatala sam ga na sitnicama i samu sebe lagala kako me on ne bi prevario i lagao. Ja sam njemu dala dušu i nisam to zaslužila. Mnogo sam razočarana. Nikada me nigde nije izveo. Ja sam se zbog njega bukvalno raspadala i uzimala lekove za smirenje, a on mi je govorio da paranoišem. Mnogo se promenio, napustio je grupu i sada hoće sam da nastupa - ispričala je Sara.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: PROMENA KAKVU NIKO NIJE OČEKIVAO: Edita Aradinović uradila nešto što je ŠOKIRALO naciju! (FOTO)

Da li će njih dvoje ipak uspeti da pronađu zajednički jezik ili će situacija samo biti gora ostaje nam da vidimo.

Pink.rs

#Sara Reljić

#Vojke Đans

'