AKTUELNO

Spektakl počinje.

Treća epizoda "Pinkovih zvezdica - All strars" i poslednja sa temom "Mjuzikl" upravo je počela na televiziji Pink.

Foto: TvPink Printscreen

Voditeljski par Marijana Mićić i Ana Mihajlovski biće i večeras vaši domaćini kroz ovo nezaboravno putovanje.

Večeras ćemo videti poslednjih dvanaestoro iz ove "All stars" sezone. Videćemo šta su nam oni pripremili što se tiče mjuzikla. Već sledećeg petka krećemo na novu temu i njoj se izuzetno radujemo. Deca su se sjajno maskirala za nastupe. Večeras imamo i neke izmene u žiriju. On je bio sa nama cele jedne sezone, nekoliko puta je dolazio da gostuje, a i večeras je sa nama Aleksandar Cvetković, Sale Tropiko bend - rekla je Marijana na samom početku, a zatim se publici obratio i gostujući član žirija.

Foto: TvPink Printscreen

Jako se lepo osećam. Došao sam malo kod vas u goste, da vidim šta su deca spremila za večeras, koliko su porasla, koliko su napredovali u pevanju i ponašanju na sceni. Očekujem lud i nezaboravan provod ovde u crvenoj stolici - rekao je Sale.

Foto: TvPink Printscreen

Dobrodošlicu svom kolegi poželeli su i ostali članovi žirija, dobro poznati sastav: Goca Tržan, Leontina Vukomanović, Nataša Bekvalac i Milan Stanković.

Radujem se što se naši članovi žirija vraćaju i što se druže sa nama, što ne gube našu čarobnu nit. Mnogo mi je drago što je Sale tu sa nama i što će videti ono što smo mi videli poslednja dva petka - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Ostanite uz RTV Pink i pratite vašu omiljeno dečije muzičko takmičenje u regionu, "Pinkove zvezdice - All stars".

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

'