AKTUELNO

Zbog njene objave usijale su se društvene mreže.

Pobednica prve "Zadruge", pevačica i članica žirija "Pinkovih zvezdica - All stars" Kristina Kija Kockar na brak sa muzičkom zvezdom Sobom Radanovićem stavila je tačku početkom avgusta ove godine u Osnovnom sudu u Zrenjaninu, i od tog trenutka, prema sopstvenom priznanju, samuje. Međutim, ne krije da bi volela da pronađe čoveka svog života i ponovo se uda, a svima koji su nameravali da osvoje njeno srce svojom najnovijom objavom na Instagramu olakšala je posao i razjasnila neke stvari.

Foto: TvPink Printscreen

- Udaću se za čoveka koji mi piše mejlove kada ga blokiram - objavila je Kija fotografiju sa ovim natpisom i izazvala lavinu komentara korisnika Instagrama!

Foto: Beograd

Pevačica je, naime, pre samo nekoliko dana u emisiji "Magazin In" Sanje Marinković priznala da je blokirala Slobin broj, a da li bi mu, uzme li se u obzir rečenica koju je objavila, pružila drugu šansu i sa njim pokušala ispočetka ukoliko bi Radanović bio uporan uprkos tome što je blokiran, zna samo ona. Međutim, jedno je sigurno - Kija je još jednom u nizu svojom objavom zapalila društvene mreže, koje su se usijale od komentara i objava njenih mnogobrojnih fanova.

Foto: Pink.rs

Pink.rs

#Kristina Kockar

#Slobodan Radanović

'