AKTUELNO

Nije mogla da se pomiri sa tim da ju je napustio jedan od retkih cimera čije joj je društvo izuzetno prijalo.

Rano jutros Nemanja Tošić fizički je nasrnuo na Branislava Radonića Brendona,  zbog čega ga je odmah obezbeđenje udaljilo i odvelo do kapije. Tošić je tu stajao sa Tomom Panićem, koji je, uprkos tome što je došlo do grubog kršenja osnovnih pravila rijalitija, i dalje verovao da bivši fudbaler neće biti izbačen iz "Zadruge".

Foto: TvPink Printscreen

- Ćuti, nećeš da ideš nigde, ćuti tu - tešio je Toma Nemanju, međutim, bezuspešno.

Dok je stajao kod kapije, Nemanja je ušao u raspravu sa Brendonom, a zatim i sa Doroteom Jovanović, koji su mu dobacivali sa ulaznih vrata Bele kuće. Nemanja, ipak, nije želeo da nastavlja konflikt, već je svoje poslednje trenutke u "Zadruzi" iskoristio da se pozdravi sa sebi najdražim ljudima, koji su u tom trenutku boravili u izolaciji.

Foto: TvPink Printscreen

Nemanja je čvrsto zaglio i poljubio Lunu Đogani, koja je spavala u tom trenutku, a potom pomazio Aleksandru Subotić i Davida Dragojevića, koji su spavali na krevetu pored Đoganijeve. Ubrzo su svi primetili da se nešto dešava, pa su napustili izolaciju i krenuli ka kapiji, gde je Nemanja stajao sa uplakanom Ramonom Beganović, Tomom Panićem, Mikijem Đuričićem i ostalim zadrugarima.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Ubrzo se otvorila kapija Bele kuće, a Nemanja je brže-bolje zagrlio najdraže zadrugare, dok je Lunu Đogani, prema kojoj je otvoreno u više navrata pokazao emocije, ostavio za kraj - čvrsto ju je zagrlio i poljubio, posle čega se okrenuo i otišao iz "Zadruge", a blogerka je istog trenutka briznula u plač.

Kako je to izgledalo pogledajte u nastavku:

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink

D. T.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#nemanja tošić

'