AKTUELNO

Zbog Makaroninog ponašanja morala je da reaguje čak i policija.

Učesnica šeste sezone najgledanijeg rijalitija u regionu ''Farma'' Tamara Đurić otkazala je nastup u novogodišnjoj noći i izašla u provod sa drugaricama.

Tamara je uživala u jednom poznatom prestoničkom hotelu, a svi muški pogledi bili su uprti u nju. Za susednim stolom sedela je grupa momaka koja je čitave noći slala piće i cveće za pevačicin sto.

Kako saznajemo, kada je Tamarin bivši dečko Dejan Palić Makarona čuo da je ona u hotelu i da joj se udvaraju sa svih strana, pa je upao na žurku i napravio haos.

Foto: Facebook

Tamara je odlučila da Novu godinu dočeka sa prijateljicama u jednom poznatom prestoničkom hotelu. Devojke su uživale, a momci sa susednog stola su im slali cveće i piće cele večeri. Jedan Makaronin prijatelj je bio u hotelu i čim je video Tamaru javio mu je. Iako je  te noći bio sa svojom novom devojkom, Makarona je besno upao na žurku sa svojim obezbeđenjem i napravio haos! Pokušao je da Tamaru na silu povede sa sobom, međutim ona se pokupila i besna izletela iz hotela dok je on ostao da se raspravlja sa nepoznatim momcima. Zbog usijane atmosfere morala je čak da reaguje policija kako bi se sprečio veći incident - kaže izvor blizak Tamari za Pink.rs.

Foto: Privatna arhiva

Autor: M. K.

#Dejan Palić Makarona

#Farma

#Nova godina

#Tamara Đurić

#pevačica

'