AKTUELNO

Njihovu pomoć je odbila, a onda im uputila žestoke psovke.

Zadrugarka Dorotea Jovanović sve više privlači pažnju javnosti svojim postupcima, a mnogi ukućani su danima komentarisali njene nagle promene u ponašanju i ophođenju prema pojedinim takmičarima.

Iako su se zadrugari privikli na njen stav u kojem jasno i bez dlake na jeziku odgovara svakom ko pokuša da joj se suprotstavi, ona je počela da se služi i psovkama koje sve češće izgovara na sastancima, ali i u napadima besa.

Foto: TvPink Printscreen

To se dogodilo i u toku večeri kada je u garderoberu nastala gužva zbog zadrugarki koje su pažljivo birale komade odeće kako bi se pripremile za najbolji provod na žurci, a koju im svakog utorka organizuje Veliki šef.

Ona se saplela kada je stala na džak, pa je iznenada pala na pod. Zlata Đurković, Mina Vrbaški i Marija Marinković pritrčale su u pomoć, a ona je na sebi svojstven način to i odbila. Međutim, dok je ustajala pokazala je i svoju zadnjicu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U ormaru se pada zbog ovih stvari! Ja nisam pi*ka da plačem zato što sam pala! Zbog ovih pi*kastih stvari, mamu vam je*em vašu! - vikala je Dorotea.

Ni Mina se nije obazirala na kamere, pa je skinula svoju haljinu i pokazala svoje obnaženo telo.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Dorotea Jovanović

'