AKTUELNO

Poznati kompozitor našao se na teškim mukama u večerašnjoj emisiji ''Izvedi me''.

Damir Handanović ušetao je na scenu uz pesmu Svetlane Cece Ražnatović ''Pusti me da raskinem s njom''. a nakon što mu je Andrija rekao da se predstavi, crveni taster, između ostalih, pritisnula je Anđela Veštica koja je istakla da ga je odbila zato što je nizak i nije istetoviran.

I Milica R. se našla među damama koje su pritisnule crveni taster rekavši da Damir jednstavno nije njen tip i da misli da je dosta stariji od nje.

Maja S. rekla je da nije osetila ''x faktor'' koji joj je potreban kad su muškarci u pitanju i da je zato pritisnula crveni taster.

Foto: YouTube screenshot

- Ovo je već treći muškarac u patikama, pred trideset i kusur devojaka. Strašno. I to istrčavanje na scenu, pa nije ovo maraton. To je za mene kao kada ti neko mlitavo pruži ruku. Ne mogu ja to - objasnila je Jelena Golubović.

Nakon toga usledio je prilog u toku kog su još neke dame prisnule crveni taster.

Foto: YouTube screenshot

- Ako nemam devojku, onda volim onaj tip devojke koja je otvorena, emotivna, požrtvovana za vezu. Fizički mora da ima plave oči i crnu kosu. Ja sam u vezi emotivan i otvoren. Šarmatnan i širok u svakom pogledu. Bitno mi je da postoji otvoren odnos u vezi i da imamo međusobno poštovanje. Ljubav prema ovom poslu se rodila još dok sam bio mali, jer i moj otac je kompozitor. Presudan je talenat, ali i srećna zvezda. Moj životni moto je ''Nikad ne odustaj''.

Anđelija je, kako je kazala, pritisnula crveni taster jer je plavuša i smatra da se ne bi uklopila u tip devojke za kojom traga Handanović.

Marina Tadić istakla je da ne zna zašto što je pritisnula taster, a Rada je zamolila produkciju da Marinu udalje od nje.

Foto: YouTube screenshot

- Ja Damira znam privatno i mi smo drugari, tako da... zato crveni taster - istakla je Anastasija.

Damir je izveo nešto nalik trbušnom plesu, a voditeljka Dea Đurđević zatražila je od njega da to učini ponovo.

- Ja sam ovo čekala, dragi gledaoci. Meni je jako dobro kada si ti dobro Damire. Ako neko ne zna, najmlađe Damirovo dete je ''Dvadesete gazim''. Kompozitori vole pesme da nazivaju svojom decom. Hvala tebi na velikom hitu i hvala meni što sam je otevala - rekla je Milena Ćeranić.

Zorana Pavić slučajno je laktom udarila crveni taster i kazala da je bila toliko oduševljena da je to slučajno uradila.

- Prepuštam ti da biraš devojke, jer si ti moj brat i ja sam zato pritisnula crveni taster - objasnila je Dušica Grabović.

Jelenu Golubović je zanimalo da li je tačno da Damir ima 19 godina, a Sanji je to zasmetalo.

- Što tebe zanima koliko on ima godina kada si na samom početku pritisnula crveni taster - odbrusila je Sanja Jeleni.

Potom je Maja Milošević izašla da pokaže Damiru kako se igra trbušni ples.

Foto: YouTube screenshot

- Moj životni san je da budem pevačica. Damire, napravi meni hit i napravi od mene zvezdu - zamolila je Vesna Dedić kompozitora.

- Kada smo već kod toga, ja sam danas optimistična i rešila sam da Damiru dam šansu. Ali što se tiče hita, on je meni jednom rekao... ''Pufno, nema veze što ne znaš da pevaš, napraviću ja tebi hit, bićeš kao Britni Spirs."' Evo ja još čekam taj hit. Iz tog razloga si još ''beo'' - našalila se Dušica Jakovljević.

Foto: YouTube screenshot

- Ja neću da budem Britni, ja ću da budem Ceca - našalila se Vesna, a Damir joj ponudio duet sa najvećom balkanskom zvezdom.

- Može, odlično... ''I da nisi - jesi'' - našalila se Dedićka.

Nakon toga, Damir je krenuo redom da isključuje tastere i na kraju su ostale Nada Macura i Vesna Dedić. A šarmantnog Handanovića zanimalo je šta devojke rade u svitanje.

- U svitanje radim - kao iz topa rekla je Macura.

Foto: YouTube screenshot

- U svitanje onom ko je dočekao svitanje pravim doručak - otkila je Vesna Dedić.

Damir je odabrao Nadu Macuru, koju je i izveo na scenu.

- Odabrao sam je zato što se oblači slojevito i zato što želim da budem na infuziji - našalio se Handanović.

Foto: YouTube screenshot

Autor: B. Radonić

#Damir Handanović

#Izvedi me

'