AKTUELNO

Ne može svako da dođe do pevača.

Datum operacije noge Darka Lazića, koja je prvobitno trebalo da bude obavljena sutra, još uvek je neizvestan zbog komplikacija koje su pre dva dana nastale usled unutrašnjeg krvarenja. Kako saznajemo, Darkovo stanje se prati i čeka se da se stabilizuju pluća, s obzirom na to da mu je pre dve večeri iz istih izvađeno dve litre krvi.

Tek nakon toga će lekari doneti odluku o operaciji, te je datum operacije još uvek neizvestan. Darkovi roditelji Branka i Milan, kao i menadžer Miljan, jutros su bili u poseti pevaču, a roditelji će ponovo doći popodne, kada bude vreme za vizitu.

Foto: Pink.rs/Printscreen Instagram

Pevač Darko Lazić od 23. oktobra nalazi se na odeljenju intenzivne nege u KBC "Zemun", gde su, kako samo uspeli da saznamo, od juče uvedene stroge mere opreza.

Naime, na odeljenju intezivne nege od juče je zabranjen ulaz kroz vrata, već se do tog dela bolnice može doći samo teretnim liftom. Ova mera je uvedena kako bi Darko Lazić imao potreban mir. Do pevača u sobu mogu da uđu samo doktori i porodica kada dođe u posetu, ali uz pratnju lekara.

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs

#Bolnica

#Darko Lazić

#Operacija

'