AKTUELNO

Nije imala problem da to prizna.

Rebeka Popović je od samog početka najgledanijeg rijalitija svojim ponašnjem privlačila veliku pažnju javnosti, a totalni preokret u njenom učešću nastao je kada je Miki Đuričić počeo da joj poklanja pažnju i na taj način joj se udvara pred svima.

Međutim, voditelj Milan Milošević posetio je Belu kuću kako bi otkrio sve tajne učesnika koji nemaju hrabrosti da pred svima priznaju šta zapravo misle jedni o drugima. Ono što je šokiralo sve ukućane jeste informacija koju je voditelj podelio sa svima.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Da li je istina da se ti zoveš Spomenka, a ne Rebeka? - upitao ju je Milan.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mene je tata dobio jako kasno, ja sam njegovo prvo dete. Njegova rođena sestra nema dece. Međutim, to se mojoj mami nije svidelo, pogotovo zato što sam ja bila dva meseca u bolnici. Između ostalog, on je pričao kako je dobio sina, bio je ubeđen da sam dečak. Pre nego što sam krenula u školu, dobijala je histeriju. Kad sam krenula u školu, menjali su mi papire. U krštenici se zovem Spomenka, a onda je moja mama izabrala da se zovem Rebeka zvanično sa 16 godina. Moja mama je tako želela, ali moj tata je želeo narodno ime. Moja mama je čitala knjigu od nekog književnika o Rebeki koja je bila balerina. Nikad nisam imala komplekse zbog toga

Foto: Zadruga - RTV Pink

Izvini, Rebeka, ja nisam znao da si ti kao mala bila Virdžina - rekao je Miki.

Bora Santana je među prvima prasnuo u smeh, a zatim i ostali zadrugari koji su ujedno bili šokirani činjenicom da je zadrugarka promenila ime sa 16 godina.

Šta je Rebeka još ispričala o promeni svog imena, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Rebeka Popović

'