AKTUELNO

Niko joj nije verovao!

Jedna od najpopularnijih pevačica na našim prostorima, Mia Borisavljević, bila je gošća Lava Pajkića u emisiji "Kontravizija" gde je otkrila i neke stvari koje mnogi nisu znali.

Foto: TvPink Printscreen

Ono što je sve nasmejalo jeste Mijino priznanje da je na snimanje emisije "Kontravizija" greškom došla dva dana ranije:

Sve mi se pomešalo, došla sam na snimanje tvoje emisije dva dana ranije, greškom organizatora, trebalo je tu ja da umešam konce. Uglavnom, ja sam se našminkala, sredila, došla i oni kažu "Snimanje je za dva dana" (smeh). Ko radi, taj i greši - rekla je Mia.

Foto: TvPink Printscreen

S obzirom na to da se porodila u martu ove godine i na svet donela svoje prvo dete, devojčicu Emu, mnogi su pohvalili njen uspeh da svoje telo brzo vrati u formu, a bilo je i onih koji su mislili da se podvrgla nekim estetskim korekcijama. Mia je otkrila kako je u tome uspela:

Čim sam se porodila, ja sam želela odmah da se vratim svom poslu i snimanju spotova i albuma. Morate da imate malog psa kog morate da prošetate jedno tri puta, morate da imate i životne probleme koji vas usput snađu i ponekad otići na pravi trening. Taj tempo života je idealan za skidanje viška, pogotovo oko struka a nervoza i briga za deo oko kukova (smeh). Nervoza plus beba plus nastupi plus album plus putovanja, sve - otkrila je Mia svoju tajnu.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DARKOVOJ VERENICI ZABRANJEN ULAZAK U SOBU U KOJOJ SE OPORAVLJA: Marina Gagić redovno ide u bolnicu, ali uzalud! (VIDEO)

Šta je pevačica još ispričala u autorskoj emisiji Lava Pajkića možete pogledati u nastavku:

Autor: N. Vujčić

#Kontravizija

#Lav Pajkić

#Mia Borisavljević

'