AKTUELNO

Smatra da svako vreme nosi svoje breme.

Nakon spektakla koji je održala u petak veče u najvećoj zatvorenoj dvorani na našim prostorima, muzička zvezda Maja Berović utiske nakon koncerta iznela je uživo u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Foto: RTV Pink

Maja je rekla da je godinama osluškivala puls svoje publike i da je osetila da je sada bilo pravo vreme za koncert u Beogradu. Majin veliki uspeh neki su i osudili, a ona je iznela i svoj stav o komentarima koji su se protivili njenom pevanju u "Štark areni".

Ono što ću ja reći jeste da je to sasvim normalno. Ja nisam sportista, pa da me svi vole zbog mog uspeha, talenta i znoja. Ovo je muzika i prosto u muzici su mišljenja uvek podeljena. Svako vreme nosi nešto svoje. Moja majka je odrasla uz Silvanu, ja uz Cecu, a ovi klinci danas uz neke moje mlade kolege i mene. To su normalne stvari. Za deset godina će doći neko mlađi, novi, svežiji... - rekla je Maja.

Tokom nastavka razgovora sa voditeljima Tijanom Pricom i Ognjenom Nestorovićem, Maja Berović je umalo zaplakala kada je komentarisala poruku koju joj je poslala njena majka pred početak koncerta. Pevačici je majka Olga tada poručila da ju je učinila najsrećnijom na planeti zbog njenog uspeha.

PROČITAJTE: SVI SMO GA OPOMINJALI ZA VOŽNJU: Baka Darka Lazića PRVI PUT posle JEZIVE NESREĆE otvorila dušu i progovorila o unuku u 'Premijera - Vikend specijalu'!

Autor: S. K.

#Maja Berović

'