AKTUELNO

Maja Tačina je za Pink.rs pričala o odnosu između Marijane i Cobeta.

Odnos Marijane Zonjić i oženjenog Slobodana Batjarevića Cobeta ne prestaje da privlači pažnju gledalaca "Zadruge", kao i stanara Bele kuće. Situacija je došla do usijanja tokom sinoćne emisije "Pitanja novinara", kada su ponovo iznete brojne kontradiktorne izjave vezane za njihov odnos, a tim povodom kontaktirali smo Maju Tačinu, drugaricu plavokose pevačice, koja je iznela svoje viđenje ove već komplikovane situacije.

Foto: Pink.rs

Apsolutno ne postoje emocije sa njene strane. Cobe je hteo da napravi priču od toga da bi skrenuo pažnju na sebe jer je on vešt manipulator, dok Marijana ne zna da se brani. Ona ne primećuje da je on poklapa dok se brani. Dok ona govori da ništa ne oseća prema njemu, on se ubacuje rečenicama: "Ana, volim te najviše na svetu". Ona kaže da je zna da je on oženjen, on dodaje: "Ali Marijana, ja sam oženjen". Na taj način veštački stvara situaciju da Marijana gaji emocije prema njemu i da ona misli da je u redu biti sa oženjenim čovekom. Zalepio joj je etiketu na manipulativan način. Cobe nije Marijanin tip i tu ničega ne može biti sa njene strane - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

On se možda zabrinuo da je bio slika bez tona i da bi mogao da ispadne, pa je hteo da napravi famu oko sebe. A Marjana mu se svakako sviđala, ona je lepa devojka, pa je to hteo da iskoristi da se nešto dešava oko njega. Bio je svestan da će on naći način da se izvuče iz toga i da će proći bez posledica - dodala je Maja.

Foto: RTV Pink

Ona je iznela mišljenje da je cela situacija uticala da Marijana bude nominovana i da na neki način samo ona bude kažnjena, pa se osvrnula i na emocije koje njena drugarica gaji prema Adamu Đoganiju.

Ona je iskreno zaljubljena u Adama, on se noj od početka svideo i da je razlog što nije mogla da ostvari nešto sa Savom - kazala je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

Maja je otkrila da li je Marijana, koja je privukla pažnju mnogih zadrugara, i ranije dovođena u vezu sa oženjenim muškarcima.

Ona je lepa devojka kojoj često prilaze oženjeni muškarci, ali ona je prava Crnogorka kojoj je bitna čast porodice i nikada ne bi bila sa oženjenim muškarcem. Te glasine o oženjenim muškarcima koje kruže su joj veštački nametnute. Zašto bi Marijani trebalo da ponavlja Luninu grešku? Svi su naučili na njenom primeru da ne treba raditi tako nešto. Pa Marijana ne sme ni da se poljubi sa Adamom koji joj je bio dečko jer razmišlja šta će reći ljudi i njen otac koji sve to gleda - priznala je ona.

Foto: Pink.rs

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'