AKTUELNO

Nije želeo da mu pokaže uništeni automobil.

Darko Lazić nedavno je imao saobraćajnu nezgodu koja je mogla da ga košta života. Pevač se uspešno oporavlja nakon povreda koje je zadobio, a sledeće nedelje zakazana mu je nova operacija.

Foto: Pink.rs/Printscreen Instagram

Ekipa emisije "Premijera - Vikend specijal" uputila se ove nedelje u Brestač, rodno mesto pevača u kom živi njegova porodica. Na nekoliko kilometara od ovog mesta, Lazić je doživeo udes.

Foto: RTV Pink

Reporter Nemanja Vujičić, razgovarao je sa Darkovom babom, ali i sa Lazićevim rođenim bratom Draganom koji je pred kamerama RTV Pink po prvi put govorio o zdravstvenom stanju brata, brojnim naslovima, ali i o nagađanijma.

Dobro je stanje. Ide na bolje, ali to što se piše je bezveze. To najviše opterećuje moje roditelje. Najteže mi je palo to da li će doći sebi. Prvo zbog onoga što je bilo za amputiranje noge... To je katastrofa, oni ljudi ne znaju šta da veruju - rekao je Dragan.

Foto: RTV Pink

Nadao sam se da će pobediti, jer znam da je jak i da je borac. On je jednom pobedio, pobediće i ovoga puta. Bio sam sinoć u bolnici, video sam ga. Dobro je, oporavlja se. Mi smo pričali sa njim. Svestan je. Zna šta mu se dogodilo i samo je pitao gde se to desilo. Svestan je svega i oporavlja se - dodaje Darkov brat.

Foto: Andrej Nihil

U daljem toku razgovora Darkov brat je otkrio šta ga je pevač pitao prvi put kada su razgovarali nakon nezgode, kao i da mu je veoma teško palo sve što se dogodilo njegovom bratu.

Foto: RTV Pink

Prvo me pitao: "Gde se to desilo?", objasio sam mu. Hteo je da vidi slike od auta, ali nisam mu pokazao. Nema potrebe to da vidi sada, da se stresira. To je njegov automobil, nije ga pozajmio. Prvih par dana nisam bio svoj. Sada sam OK. Baš smo bliski i baš smo vezani - priča Lazić.

PROČITAJTE: SAMO NEKOLIKO DANA PRE STRAVIČNE NESREĆE, Darko Lazić učinio humano delo koje će vam slediti krv u žilama!

Autor: S. K.

#Darko Lazić

'