AKTUELNO

Pevačeva baba tvrdi da je Lazić oduvek voleo brzu vožnju.

Pevač Darko Lazić oporavlja se od mnogobrojnih povreda koje je zadobio u saobraćajnoj nezgodi koju je nedavno imao. Ekipa najgledanije emisije o poznatima "Premijera - Vikend specijal" odlučila je da poseti Brestač, rodno mesto pevača u kom živi njegova porodica.

Foto: Predrag Gajić

Foto: RTV Pink

Reporter Nemanja Vujičić uputio se u ovo mesto koje se nalazi na samo nekoliko kilometara od mesta gde je pevač imao nezgodu, kako bi sa najbližim članovima porodice Darka Lazića razgovarao o svemu što se dogodilo.

Foto: RTV Pink

U domu pevačeve porodice ekipa je zatekla Darkovu baku, koja je pred kamerama emisije "Premijera - Vikend specijal" otkrila kakav je temperament njenog unuka kao i da je on odmalena voleo vožnju i automobile.

Foto: RTV Pink

Živ je bio, veseo, čigrast... Sve od detinjstva za njega se može reći najlepše. Svi smo ga opominjali za vožnju. Jako je vezan za sve nas - rekla je Darkova baba za Premijera - Vikend specijal.

PROČITAJTE: USKRAĆIVALA JE SEBI OBROKE, PLAŠIMO SE DA SE PROBLEM NE VRATI: Rebekina drugarica progovorila o njenoj BOLESTI! Ovo su svi DETALJI PAKLA kroz koji je prošla (FOTO)

Autor: S. K.

#Darko Lazić

'