AKTUELNO

Njena nova objava navela je mnoge na razmišljanje.

Život pevačice i članice žirija "Pinkovih zvezdica" Kristine Kija Kockar drastično se promenio onog trenutka kada je prihvatila učešće u prvoj sezoni "Zadruge", a potom iz iste izašla kao pobednik. Iako je ostala bez supruga Slobe Radanovića, od kojeg se zvanično razvela zbog prevare koju je načinio u rijalitiju, Kiji su se posle "Zadruge" otvorila brojna vrata - kupila je novi automobil, stan u Beogradu, postala jedna od naših najplaćenijih i najangažovanijih pevačica, kao i članica žirija "Pinkovih zvezdica".

Foto: TvPink Printscreen

Iako joj mnogobrojne poslovne obaveze i komunikacija sa poštovaocima njenog lika i dela izuzetno prijaju, Kija se, ipak, prisetila perioda života kada je imala više vremena da se posveti sebi dragim ljudima i čini se da joj to u ovom trenutku veoma nedostaje.

Foto: RTV Pink

Radi više stvari zbog kojih se ne setiš da proveriš telefon - glasi poruka koju je Kija uputila uz ilustraciju prijatelja koji uživaju u prirodi na pikniku, a da li će uskoro, bar nakratko, uspeti da se distancira od svih i vreme odvojiti za svoje stare prijatelje ostaje da se vidi.

Foto: Instagram

Pink.rs

#Kristina Kockar

'