AKTUELNO

Na lekovima za smirenje je ceo dan.

Zadrugarka Miljana Kulić ne krije da obožava pevača Darka Lazića koji je nedavno imao tešku saobraćajnu nezgodu. Pevač je prošlog utorka doživeo tešku saobraćajnu nezgodu na ulazu u njegovo rodno mesto Brestač.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Darko Lazić se uspešno oporavlja nakon svega što mu se desilo, a tom prilikom polomljena mu je jagodica, devet rebara, butna kost i to na mestu gde ulazi u karlicu, a zadobio je i hematom na glavi. Zbog unutrašnjeg krvarenja izvađena mu je slezina, a bio je i u veštačkoj komi i na dijalizi bubrega koji su radili smanjenim intezitetom.

Miljana je još sinoć u razgovoru sa Tomom Panićem i Rebekom Popović otkrila da će od Drveta mudrosti tražiti zadatak čija će nagrada biti poseta Darku.

Ja bih želela da zamolim produkciju da mi izađu u susret nekako. Meni je jako teško. Čula sam jednu informaciju o jednoj osobi i da je u teškom zdravstvenom stanju. Želim da mi pomognu i izađu u susret. Nadam se Darko da si se oporavio, dolazim u posetu čim mogu, ali nikada neću reći ko je rekao -  rekla je Miljana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Rekla sam mami da imam intuiciju, i znala sam da nešto nije u redu - dodala je za kraj Miljana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Darko Lazić

#Miljana Kulić

'