AKTUELNO

U jednom periodu njih dve su bile najbolje drugarice.

Teodora Džehverović, trećeplasirana učesnica "Zadruge 1", čija je karijera krenula uzlaznom putanjom vrtoglavom brzinom, nakon što je napustila luksuzno imanje nadomak Beograda, radi punom parom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Osim što je snimila nekoliko novih pesama, na čijem uspehu bi joj pozavidele mnoge koleginice, i što svakodnevno puni klubove širom zemlje i regiona, Teodora uspeva da isprati i dešavanja u drugoj sezoni "Zadruge".

Kako sada u rijalitiju koji obara sve rekorde gledanosti učestvuju mnogi njeni cimeri, stupili smo u kontakt sa pevačicom kako bismo saznali kako joj se čini nova ekipa zadrugara.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Drago mi je zbog Ane i Matore. Kako vidim po komentarima, mnogi žele stare zadrugare, tako da mislim da je Veliki šef doneo dobru odluku što je uveo njih - rekla je Džehverovićeva.

S obzirom na to da je Teodora u prošloj sezoni bila jedna od najboljih drugarica Lune Đogani dok se nisu žestoko posvađale, pitali smo pevačicu da li misli da će blogerka ponovo učiniti isto i upustiti se u vezu sa zauzetim muškarcem.

Foto: RTV Pink

Što se tiče Lune, ja se zaista nadam da neće napraviti istu grešku. Naravno, sudeći po svemu što je radila prošle godine, mnogi će pomisliti da je spremna da uradi to i sa Davidom, ali valjda je ove godine ušla da ispravi staru grešku, a ne da se još više ukanali - istakla je bivša zadrugarka.

Podsetimo, Luna je u "Zadruzi 1" bila u strastvenoj vezi sa tada oženjenim pevačem, Slobom Radanovićem, a sada su mnogi primetili da je izuzetno prisna sa Davidom Dragojevićem, koji ima dugogodišnju devojku Aleksandru Subotić, sa kojom je i u rijalitiju.

Foto: YouTube screenshot

PROČITAJTE JOŠ: ONA NEMA OBZIRA ŠTO JE ON OŽENJEN: Gagi ne želi da Adam bude s Marijanom, a evo šta misli o njenom odnosu sa Cobetom! (FOTO)

Tea nam je otkrila i ko su njeni favoriti ovoga puta i kome će pružiti svu svoju podršku.

Moji favoriti su i moji prijatelji, Matora i Ana - rekla je Teodora.

R. L.

#Luna Đogani

#Teodora Džehverović

'