AKTUELNO

Dugoočekivanom svadbenom veselju Dane Karić nisu prisustvovali njen brat od strica Jugoslav Karić, kao i njegova supruga Elena.

Poslednjeg dana decembra prethodne godine na ludi kamen stala je ćerka Bogoljuba Karića, Dana Karić, a njenom svadbenom veselju su, osim brojnih pripadnika domaće javne scene, prisustvovali i skoro svi članovi porodice Karić - falili su samo Danin brat od strica Jugoslav Karić i njegova supruga Elena.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Njihov izostanak podigao je veliku prašinu, a čak se spekulisalo o tome da Elena nije želela da uveliča ovu proslavu jer, navodno, misli da je svadba, zapravo, "seljačka zabava". Da li je dizajnerka enterijera imala neke dublje razloge zbog kojih nije otišla na venčanje svoje zaove za sada nije poznato. Međutim, Elena je bila sprečena da se veseli sa ostatkom porodice Karić obzirom na to da je otišla na put sa svojim suprugom.

Foto: Instagram

Njih dvoje su odlučili da Novu godinu dočekaju u austrijskoj prestonici, gde su se u potpunosti posvetili jedno drugom, a prvi dan 2017. godine iskoristili su kako bi uživo slušali tradicionalni novogodišnji koncert Bečke filharmonije.

Elena je bila oduševljena zbog toga što joj je 2017. godina počela jednim ovakvim događajem, pa je na svom nalogu na Instagramu podelila fotografiju sa ovog događaja.

Foto: Instagram

Sjajan novogodišnji poklon! Srećna sam što sam ovde - napisala je ushićena Elena u opisu fotografije.

Autor: D. Tanasijević

#Bogoljub Karić

#Dana Karić

#Elena Karaman Karić

#svadba

'