AKTUELNO

Ne možete ni da zamislite kako je nekada izgledala!

Za razliku od Eleonore Miljković, Zlate Đurković, Miljane Kulić i drugih devojaka u "Zadruzi" koje svoj izgled nisu ulepšavale uz pomoć estetskih hirurga, na spisak prirodnih lepotica ne može se uvrstiti njihova cimerka Aleksandra Subotić, koja je zahvaljujući plastičnim hirurzima i brojnim operacijama promenila lični opis.

Foto: Pink.rs

Aleksandra je, svesna svog fizičkog izgleda koji joj je tokom odrastanja očigledno bio na prvom mestu i kojim nije bila zadovoljna, rešila da sav novac kojim je raspolagala uloži u to da koriguje sve ono čime na svom telu i licu nije bila zadovoljna, zbog čega sada izgleda neprepoznatljivo, uzme li se u obzir kako je izgledala pre samo nekoliko godina.

Foto: Pink.rs

Subotićeva je, naime, operisala nos, povećala usne i silikonskim implantima uvećala grudi koje, smatraju mnogi korisnici društvenih mreža, na njoj izgledaju neprirodno i predimenzionirano i uopšte ne odgovaraju njenoj fizičkoj konstituciji, a pre nego što je uradila potpuni "remont" izgledala je ovako:

"Grdna si bila, grdna i ostala! Od ružnog pačeta do izgleda jeftine porno glumice, na šta se napravila... Ružna kako god da okreneš", "Degutantno i jeftino, šta i očekivati od jedne takve devojke... Greota, umesto da je ulagala novac u obrazovanje, ona bacala pare na veštačke s*se, fuj", "Kao krava sa dva balona, ja ne znam kome je ovo lepo" - samo su neki od mnogobrojnih negativnih komentara koji se na račun Aleksandrinog fizičkog izgleda mogu pročitati na društvenim mrežama.

Pink.rs

#Aleksandra Subotić

#Rijaliti Zadruga

'