AKTUELNO

Danima je ćutala, a onda je rešila da progovori.

Folker Darko Lazić polako se oporavlja posle stravične saobraćajne nezgode koja ga je zadesila 23. oktobra, u ranim jutarnjim časovima - njega su lekari probudili iz veštačke kome, a nakon operacije tokom koje mu je izvađena slezina, uslediće još jedna, otkriva njegova majka Branka.

Foto: Predrag Gajić

- Sad mogu da kažem da smo mnogo bolje, i da je on mnogo bolje i da je to najbitnije. Za sada ga čeka samo ta operacije butne kosti, ali ne znamo još uvek kada će biti. Ništa od ovih ostalih stvari o kojima su pričali nije tačno. Valjda bih ja znala da jeste. Operacija noge je jedino što se čeka - rekla je Darkova majka Branka, a potom se osvrnula na spekulacije da je povređenog Lazića mogla da vidi samo još uvek zakonita supruga Ana Sević, ali ne i devojka Marina Gagić.

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

- Videla sam da su pisali da Marina nije mogla da vidi Darka, nego da ga je videla tek kada je ustao iz kome, a to takođe nije tačno. Ona je od prvog dana mogla da uđe sa nama u sobu, i videla ga je odmah tog prvog dana, čim se nesreća dogodila, i dok je još bio u komi. Bila je pored njega sve vreme. Ona je jedna divna devojka i Darko nju mnogo voli - navela je ona.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Pričalo se i to da postoje indicije da će doći do pomirenja Ane i Darka, ali i da su se pevačeva još uvek zakonita žena i devojka posvađale u hodniku bolnice, što Branka demantuje.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

- Ma to su gluposti, da će se on i Ana pomiriti. On je sa Marinom, i ja znam da se njih dvoje mnogo vole, e sad šta će dalje sa njima biti, to je njihova stvar, to ja ne mogu znati. Ali da pomirenje sa Anom ima veze sa tim, to nema veze s mozgom. Takođe su sumanute one priče da su ona i Ana u svađi i da su se potukle u bolnici. To je toliko sramotno napisati. To je užasna laž. Njih dve imaju sasvim lep odnos, i odlično se slažu. Komunicirale su, i svi smo bili zajedno tamo u tom bolu. Nije bilo nikakvih svađa, to su baš gluposti - ispričala je Branka.

Pink.rs

#Darko Lazić

'